Back to top

Detingut per amenaçar de mort amb un martell

Els fets han passat aquest dilluns al vespre. La Guàrdia Urbana el va detenir al carrer de Sant Tomàs. Contra l'home s'ha obert diligències judicials. El cos policial també ha obert diligències contra un motorista que conduïa sota els efectes de l'alcohol.
martell

Cap a les 21.00 h, una patrulla de la Guàrdia Urbana va procedir a la detenció d'una persona per estar implicada en un presumpte delictes d'amenaces greus de mort amb un martell. La Guàrdia Urbana es va desplaçar al carrer Sant Tomàs on van tenir lloc els fets i van trobar tant la víctima, com un testimoni i el presumpte autor, que va ser detingut i a qui se li van instruir les corresponents diligències judicials. 

Un motorista begut implicat en un accident

També aquest dilluns, en aquest cas a l'avinguda Doctor Vilaseca, es va produir un accident de trànsit sense ferits en el qual es van veure implicats un turisme i una motocicleta conduïda per un veí de Reus de 50 anys d’edat, que va donar positiu a la prova de mostreig de 1,34 mg/l d’alcohol en aire aspirat.

Al conductor, que posteriorment es va negar a realitzar les proves a l’etilòmetre de precisió, se li van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per estar implicat directament com a responsable d’un accident, negar-se a realitzar les proves i conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, 0,40 en cas d’accident. Pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.

Notícies relacionades