Back to top

Detingut per sis robatoris amb intimidació a comerços de Reus

El detingut actuava a cara tapada, esgrimint un ganivet i en establiments on només hi havia una treballadora
mossos

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus van detenir aquest dilluns un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació en establiments.

La investigació policial es va iniciar arran del primer robatori amb intimidació ocorregut el passat 8 de gener en un establiment situat al Raval de Robuster. Un individu va accedir a la botiga quan a l’interior hi havia una dependenta. L’home va agafar un producte de la botiga i quan va arribar a la caixa per pagar-ho va exhibir una navalla alhora que li demanava a la víctima els diners de la caixa enregistradora. Després d’agafar els diners, el lladre va fugir a peu.

Amb arma blanca

Amb aquest mateix modus operandi va cometre cinc robatoris amb intimidació més entre els dies 9 i 14 de gener. Tots cinc perpetrats entre els barris Casc Antic, Carrilet i Pastoreta de Reus. En tots els fets, el lladre anava amb la cara oculta amb un tapaboques i esgrimia una arma blanca a la dependenta del l’establiment, sempre una dona, quan aquesta es trobava sola.

 A partir de l’estudi dels robatoris i de les gestions d’investigació que van fer els mossos, els investigadors van establir un dispositiu extraordinari, conjunt amb la Guàrdia Urbana de Reus, amb agents de paisà a la zona dels robatoris. D’aquesta manera, el passat dimecres, 15 de gener, es va identificar a l’Avinguda Pere el Cerimoniós un individu que coincidia amb la descripció del lladre.

La investigació va continuar per poder comprovar que la persona que s’havia identificat es tractava del presumpte autor dels sis robatoris.

Es dona la circumstància que des de la identificació de l’individu el dia 15 de gener fins a la seva detenció aquest dilluns no es va produir cap robatori amb intimidació més.

Finalment, els mossos van poder contrastar la informació i detenir aquest dilluns al carrer del Batan el presumpte autor dels sis robatoris amb intimidació a Reus.

El detingut va passar el 21 a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Paraules clau:

Notícies relacionades