Back to top

El director de teatre Didier Ruíz visita Reus

El professional teatral ha ofert una masterclass als alumnes de l'institut Gabriel Ferrater. Ruíz ha parlat sobre la seva manera de treballar i ha posat en valor conceptes com la presència sobre l'escenari o el silenci.
Didier Ruíz a l'IES Gabriel Ferrater en una masterclass

Emmarcada en els actes de celebració dels 30 anys de teatre de l'institut Gabriel Ferrater, el centre ha organitzat una masterclass amb el director Didier Ruíz.

L'artista i director francès ha treballat amb els alumnes alguns conceptes d'aquesta disciplina tot fent un recorregut en la seva manera de fer teatre, sempre tenint en compte que "hi ha moltes maneres" de fer-ne.

Els alumnes de primer i segon de batxillerat escènic han estat el públic d'aquesta activitat que ha servit perquè els nois i noies coneguin altres perspectives a l'hora d'actuar. La importància de la presència sobre l'escenari o les pauses i els silencis són alguns dels conceptes que han treballat. L'activitat és molt positiva pels alumnes perquè surten de la rutina de les classes a la vegada que coneixen l'experiència d'un professional i els va veure més enllà dels estudis i de l'institut.

Un centre molt vinculat amb el teatre

Fa prop d'una dècada que l'IES Gabriel Ferrater imparteix el batxillerat d'arts escèniques però enguany celebren els 30 anys de teatre al centre, una disciplina que en aquest institut va començar com una activitat extraescolar.

Notícies relacionades