Back to top

Dos exposicions que no et pots perdre al CIMIR de Reus

El colpidor punt de vista d'Agus Prats, un home que va patir una agressió que el va deixar en cadira de rodes i el recull de fotografies que la ciutadania va fer durant el confinament, protagonistes al Centre de la Imatge de Mas Iglesias.

L'Agus Prats fa pràcticament vint anys que viu sobre una cadira de rodes. El 2001 va patir una agressió que va afectar el seu sistema motor i que el va obligar a passar nou mesos a l'hospital ingressat. Durant aquests mesos va escriure un dietari que va perdre... i el xoc que li va provocar perdre'l el va abocar a agafar una càmera que li va permetre descobrir la fotografia. I la fotografia li va permetre descobrir-se a si mateix. 

Prats s'ha fotografiat durant dos anys a través dels reflexos en miralls i vidres. Una exposició que també compta amb un llibre publicat i que és un cant a la superació. 

El recull fotogràfic del confinament

El CIMIR també inaugura una mostra de fotografies del dia a dia a la ciutat durant el confinament de la primavera. 390 fotografies que són una mostra objectiva de tot el que va passar durant els tres mesos de confinament. 

Un recull cedit al fons documental de la ciutat i que permetrà gestionar el seu arxiu per a que les generacions futures puguin copsar què és el que ha passat a la ciutat aquest 2020. La mostra també compta amb dibuixos d'infants als sanitaris, amb les imatges de l'Hospital Sant Joan i també amb el treball de dos fotògrafs professionals. 

CIMIR

Paraules clau:

Notícies relacionades