Back to top

Dos pòdiums del Reus Deportiu als World Roller Games

El campionat de patinatge artístic dels World Roller Games deix molts bons resultats al Reus Deportiu. El madrileny Sergio Canales ha assolit el bronze en categoria sènior i el grup Xou Gran del club ha quedat en sisena posició amb la seva coreografia 'Equality'. Unes victòries que se sumen a la primera posició del roig-i-negre Pau Garcia en categoria junior.
Pau Garcia amb l'or

Bons resultats per a la secció de patinatge artístic del Reus Deportiu que ha finalitzat els World Roller Games amb dos pòdiums i una quarta posició. El roig-i-negre Sergio Canales ha guanyat aquest dissabte la medalla de bronze al mundial absolut masculí amb una puntuació global de 207 amb 72, per darrere del català Pere Marsinyach. Canales ha aconseguit mantenir-se dins del pòdium amb una actuació imponent després d'aconseguir la segona posició al programa curt el dia anterior.

Una victòria que se suma a la de Pau Garcia que s'ha proclamat campió del món en categoria junior amb només 18 anys. El jove patinador del Reus Deportiu ha guanyat l'or als World Roller Games i torna a revalidar el títol de campió del món.

El grup Xou Gran del club ha obtingut la sisena posició amb la coreografia 'Equality', després d'una temporada en la qual han aconseguit la tercera posició als campionats estatals, per darrere de Girona i Olot. En aquest cas, el Club de Patinatge Artístic Girona ha estat el vencedor i s'ha endut la medalla d'or als World Roller Games. Uns molt bons resultats per al club reusenc que també ha comptat amb èxits femenins després que la patinadora Nàdia Iglesias quedés en 12a posició en categoria sènior.