Dosi de confiança abans de la Copa

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei ha guanyat el Tordera 5 a 1 aquest dissabte. El rival s’ha defensat molt bé però ha sortit golejat del Palau. Els roig-i-negres sumen la tercera victòria consecutiva en lliga i afronten amb dosi extra de confiançala Copa del Rei que els enfrontarà divendres al Voltregà. El Reus s’aferra al quart lloc de la taula.

El Tordera ha pogut posar-se per davant en dues ocasions però Molina ha estat clau. Primer aturant un penal al minut 6 a Manel Garcia i més tard quan ha refusat la desena falta que ha llançat Xavier Aldrich.
Al Reus li estava costant massa entrar dins l’àrea rival perquè el Tordera estava molt ben posicionat en defensa. Marc Coy al 19 hafet pujar l’únic gol de la primera meitat al transformar aquest penal.
Platero ha estat a prop del segon i el mateix Coy  i Xavi Costa ho han tornar a provar però s’han topat amb Jordi López. Al 27 però Jepi Selva ja no ha perdonat més i ha enviat la bola al fons de la porteria.

Els àrbitres han volgut ser més protagonistes que els jugadors i ho han aconseguit a base de targetes. El primer en veure una blava ha estat Marçal Cuenca però Coy no ha aprofitat la falta.
Al 31, Ollé si ha transformat la desena amb un molt bon llançament. Coy i Aldrich han vist també la cartolina i Molina ha evitat el gol del Tordera.

Ollé tampoc ho ha aconseguit i ha estat Jepi qui de jugada ha tornat a perforar la porteria visitant per posar el4 a0. El Tordera s’ha quedat amb només dos homes de pista, després que Manel Garcia veies la blava i la vermella per protestar.
Malgrat la superioritat, el Reus ha estat incapaç de marcar. Xavi Rubio ha fallat aquest penal però Ollé ha fet el cinquè pels locals. Marçal Cuenca al46 haanotat l’únic gol del Tordera transformant una falta directa i establint el5 a1 definitiu.