Back to top

Dues víctimes mortals per coronavirus al Camp de Tarragona

Segons el departament de Salut, la xifra de defuncions des de l'inici de la pandèmia a la demarcació arriba a les 412. Hi ha set nou contagiats i s'han donat 10 altes hospitalàries.
Dades COVID-19 1605

El Camp de Tarragona torna a sumar dues noves morts per COVID-19 aquest dissabte. Després d'un divendres sense cap defunció a la demarcació, en les darreres 24 hores s'han registrat dues víctimes mortals, que eleven el nombre total a 412. A les Terres de l'Ebre fa dues setmanes que no hi mor ningú per culpa de la malaltia. 

Consulta aquí totes les dades

Pel que fa al nombre de contagis positius, la demarcació arriba als 2.222, són set més que divendres. De fet, per primer cop en molts dies, s'han registrat més altes hospitalàries als centres del territori (10) que no pas contagis confirmats per proves diagnòstiques.

El que continua incrementant són els casos sospitosos de tenir la malaltia, tot i que ho fan en un ritme inferior al de les darreres setmanes. Aquest dissabte s'han sumat a l'estadística 212 nous casos sospitosos, és a dir, aquells que els professionals sanitaris consideren que podrien tenir coronavirus però als quals no se'ls ha fet cap prova diagnòstica. El total suma ja 15.373 a la demarcació. 

Les xifres a Catalunya

A tot el principat han mort 11.511 persones, 34 en les darreres 24 hores. En canvi, s'han donat ja gairebé 36.000 altes hospitalàries. 

canalreus a telegram

Paraules clau: