Dur correctiu a Badalona

Ja amb el resultat en contra (1-0), l'àrbitre i el linier s'han inventat un penal i una expulsió per unes mans inexistents d'Andy Alarcón. Una situació que ha trencat el partit.

Duel amb dues parts més que clares al Municipal de Badalona. El primer temps ha tingut moments de domini del Reus, que ha tingut l'opció d'avançar-se en el marcador amb un xut col·locat d'Aitor Serrano que ha topat amb el pal. En uns 45 minuts inicials on no hi ha hagut massa opcions clares, tot i que el domini ha estat roig-i-negre, s'ha arribat al descans amb empat a zero. Tot plegat en una primera part marcada per la lesió i el canvi de Jordi Oribe

El partit es trenca

El Badalona ha sortit millor a la segona part, i al 46 David Batanero ha fet el primer (1-0). Poc després, l'àrbitre ha anul·lat un gol dels locals per fora de joc, però tres minuts més tard s'ha inventat un penal i una expulsió d'Andy Alarcón per unes mans inexistents. Una acció marcada pel linier, un linier que per la seva posició en el camp era impossible que pogués veure clarament aquesta acció com per xiular-la. I la prova és que Alarcón tapa el xut del Badalona amb la panxa.

En aquest moment el partit s'ha trencat definitivament i Walid Meddeb ha fet el segon (2-0). Amb un Reus físicament fos (i amb una nova lesió, en aquest cas de Ramon Folch), Batanero i Larrosa han fet els dos últims gols del partit (4-0).

Quatre visites, quatre polèmiques

Casualitats de la vida fan que els quatre desplaçaments de la temporada del Reus hagin tingut polèmiques en contra dels roigs-i-negres. Tant a Vilafranca, com a Peralada, a Santa Coloma de Gramanet i també davant del Badalona. Amb aquesta derrota el Reus se situa en la setena posició de la classificació. El pròxim duel enfrontarà els roigs-i-negres amb el Castelldefels, dissabte a l'Estadi (18:00 h).