Edgar Hernández dóna la victòria al darrer sospir

SILVIA ANDREO

Victòria agònica del Club de futbol Reus Deportiu davant el Mallorca B. Els roig-i-negres han guanyat per 1 a 0 gràcies al gol d’ Edgar Hernández en temps de descompte. Tres punts que l’equip de Natxo González necessitava amb urgència i que fan que s’apropi de nou als llocs de play-off.

Han estat 90 minuts de màxima tensió. La que també ha viscut Natxo González des de la llotja. Ha estat també el partit dels debutants, Oscar Rico i Ricardo Vaz. I dels Edgars. El porter ha estat el primer protagonista de l’encontre quan amb la cama ha desviat el xut de Sergio i el davanter ha estat molt a prop de perforar la porteria de Royo, ha fet un bon control dins l’àrea per el meta ha acabat enviant la pilota a córner. Óscar Rico hagués tingut l’estrena desitjada si aquesta falta hagués acabat dins, i no al travesser.

La primera meitat s’ha acabat amb un gol anul•lat a Ismael Moyano per fora de joc. Al segon temps, el Reus ha seguit amb la seva dinàmica d’arribades però sense final feliç. Edgar ho provat amb un xut llunyà, Fran amb un potent llançament que el porter del Mallorca ha refusat amb els peus i Vítor de falta. Però la més clara l’ha tingut Edgar de nou. La defensa visitant s’ha fet un embolic i el davanter de Gavà ho ha aprofitat, i quan l’Estadi estava apunt de celebrar el gol, Clausí ha trencat les il•lusions roig-i-negres.

Edgar no s’ho podia creure. Mentre a l’altra àrea, l’altre Edgar salvava els mobles davant Vallejo. Els minuts s’esgotaven i l’afició es començava a desesperar. Però a punt de morir el partit, Vitor ha buscat Sellarès al segon pal que li ha deixat el millor regal a Edgar que estava allí per recollir el seu premi, fer esclatar l’alegria i lliurar-se dels 92 minuts d’agonia i de la samarreta… Un gol que necessitava molt l’equip, però també ell. Els Reus suma tres punts importantíssim per seguir en la lluita pel playoff, ara a 3 punts. Els roig-i-negres han pujat al vuitè lloc. Diumenge els espera l’Eldense.