Back to top

Educació i Serveis Socials, les prioritats del Consell Comarcal

ELIZABETH LÓPEZ

Un 65% del pressupost del Consell Comarcal del Baix Camp anirà destinat Ensenyament i  Serveis Socials, que continuen reben la partida més important

L’ens comarcal aprovarà aquesta tarda els pressupostos que es mantenen amb un total de  44.000 euros on s’inclouen les partides a les diferents societats. En aquest sentit i com a novetat, enguany s’ha incorporat el Consorci de Gestió Residus, amb una inversió de 3 milions d’euros.

Les sales de vetlla continuen sent una aposta per aquest 2015, amb dues noves incorporacions com són la Prades que donaria servei a Capafonts i la Febró i la de Riudecanyes que també abastiria a Duesaigües i l’Argentera. Castellvell del Camp, ja ha posat en funcionament la seva i properament també ho han de fer Pratdip i Riudecols.

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha destacat que, tot i les dificultats, durant els 4 anys de legislatura han pogut complir amb els objectius establerts com són: zero endeutament i la manteniment dels llocs de treball. En aquest sentit, Calatayud s’ha mostrat satisfet de la feina aconseguida i dels projectes engegats i ha anunciat que està obert a continuar en la presidència.