Eliminació agredolça

JAUME VICH

Un gol de Joan Salvat al tram final del partit suposava el 4 a 1 al marcador i la presumpta classificació per a la final a quatre de la Lliga Catalana

Però paradoxalment, malgrat jugar amb superioritat numèrica, el Calafell ha revifat amb la genial actuació de Ricardo Valverde, que amb un hat-trick ha igualat el marcador en els darrers minuts. De falta directa.
De falta i en un contraatac després d’una pèrdua de Raül Marín en zona de creació. I així s’han esvait les opcions dels roig-i-negres de passar de ronda. Fins al moment s’havia vist un equip estable, ben col·locat i esgarrapant els calafellencs.

El primer en fer-ho el mateix Salvat que, després d’una jugada individual de Marc Coy, ha rematat a plaer al fons de la porteria. Poc més tard Gabarra ha posat l’empat a l’electrònic del Palau d’Esports, però Marín en un xut sec ha posat en avantatge els roig-i-negres abans del descans.
La segona part ha servit per veure el millor Reus d’Enrico Mariotti, que ha eixamplat el marcador amb dianes de Coy i Salvat.

La remontada penedesenca hauria pogut quedar en res, però, si una múltiple ocasió amb dos pals inclosos haguessin posat punt i final a la remontada visitant. El Reus queda eliminat de la Lliga Catalana amb un regust agredolç. Dijous continua la pretemporada. Amistós a Reus contra el Benfica portuguès.