Back to top

Els americans salven el CF Reus

Un grup bancari nord-americà ha estat la salvació del Club de Futbol Reus Deportiu. En una operació feta de matinada, l'entitat roig-i-negra ha venut el 99,7% de les accions a dos nous propietaris, Russel Platt i Clifton Onolfo.
se vende

El Club de Futbol Reus Deportiu respira tranquil. Així ho ha fet oficial la directiva, confirmant que una companyia nord-americana ha comprat l'equip.  Es tracta del grup bancari Real Estate Investment Bankers Russel Platt and Clifton Onolfo. Segons el comunicat, els nous propietaris del club prometen estabilitzar l'equip i construir un estadi com el que reclama LaLiga, de 18.000 seients. Actualment, l'Estadi Municipal compta amb només 4.000. Més enllà de l'anunci però, els nous adquiridors no han donat més detalls que aquest és una de les necessitats d'un equip que es trobi a la competició de la divisió de plata, per poder créixer exponencialment.

Per aconseguir els seus objectius, asseguren que es faran càrrec del deute contret per l'entitat. Així, el Reus ha venut el 99,7% de les seves accions en una operació que s'ha dut a terme aquesta matinada, després del partit del Barça.

D'altra banda, els nous propietaris estan familiaritzats en el món del futbol, tenint en compte que un dels socis va ser jugador professional i l'altre, ha ajudat a la instauració d'aquest esport a Estats Units durant quaranta anys. Paral·lelament, sembla ser que el potencial turístic del Camp de Tarragona ha estat decisiu perquè els nous propietaris apostin pel club.

COMUNICAT DEL CF REUS