Back to top

Els Avis i Àvies per la Llibertat volen estendre's per tot Catalunya

Els Avis i Àvies per la Llibertat volen multiplicar-se i estendre les seves accions per tot Catalunya. Ja han començat a enviar informació de les accions que realitzen i estan disposats a mobilitzar-se perquè nous avis es manifestin en contra de l'empresonament de Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn.
Els Avis i Àvies per la Llibertat volen estendre's per tot Catalunya.

El col·lectiu Avis i Àvies per la Llibertat estan disposats a estendre el seu missatge i les seves accions per tot Catalunya. Tenen l'objectiu d'enviar informació a diferents col·lectius de gent gran de tot Catalunya per tal que pugui demanar l'alliberament dels presos polítics tal i com ho fan ells.

Tres tombs en silenci a la plaça del mercadal, un crit a la llibertat dels presos polítics i el Cant dels Segadors, aquesta és la recepta que el col·lectiu vol compartir i ampliar. Un dels membres del col·lectiu, Josep Lluís Maduell, ha explicat que 'hem enviat informació de tot allò que fem nosaltres a altres avis i àvies que hi puguin estar interessats i, si convé, agafarem autobusos i els ensenyarem com ens concentrem'.

El col·lectiu també està estudiant dur a terme noves accions concretes. De moment, han ampliat els dies que sortiran a la plaça. Fins ara ho han fet a tres quarts de dotze de dilluns a divendres i, ara, ho amplien als dissabtes. 'Nosaltres ho fem de dilluns a divendres i, ara, molta gent ens ha dit que no podia venir i, per això, ho allarguem fins dissabtes', ha afegit Josep Lluís Maduell.

Cal recordar que la Junta Electoral va prohibir a aquest col·lectiu que es concentrés a la plaça del Mercadal durant la campanya. Segons la Junta Electoral, aquesta ordre havia de servir per garantir la neutralitat política.

Paraules clau: