Back to top

Els bandolers tornen a Alcover en un festival cultural

El 19 de Juliol tornen els bandolers a Alcover, però en aquest cas per protagonitzar un festival cultural que s'allargarà fins el 16 d'agost. El Festival Terra de Bandolers arriba a la segona edició amb la voluntat de consolidar-se i amb la misió de desestacionalitzar la fira de Bandolers.
Bandolers Alcover

Música, dansa, circ i gastronomia es donen de la mà amb el moviment bandoler, tant ben implementat a Alcover. I tot plegat en un entorn natural i patrimonial d'excel·lència i amb talent kilòmetre 0, buscant sempre la complicitat d'artistes del territori.

El Festival Terra de Bandolers arrenca la setmana que ve i ho fa amb contundència, amb l'actuació de la companyia reusenca Mortelo and Manzani, dos clowns que juguen amb el llenguatge gestual per fer riure l'espectador, però també el fan reflexionar. L'espectacle és a l'església vella, però el festival s'obre a d'altres espais que no són característics de la fira de bandolers. El festival també compta tastos gastronòmics en restaurants i cafeteries del municipi que ajuden a complementar l'experiència vincul·lada a l'època del bandolerisme.

La música de Cris Juanico, de Guillem Anguera i Xavier Pié o de Raquel Lúa i Amaia Miranda entre d'altres complementen el festival, que comptarà amb set espectacles, tots ells gratuïts, excepte el projecte Tañer, que es gestarà en residència artística al Convent de les Arts. Alcover busca convertir-se, mica en mica, en un referent cultural de la zona amb projectes sòlids i compromesos. Terra de Bandolers arriba a la segona edició amb la voluntat de consolidar-se com una alternativa cultural que complementi, a més, l'esperit bandoler d'Alcover.