Back to top

Els bars se sumen a les Jornades del Calamar de Cambrils

La capital gastronòmica de la Costa Daurada tornarà a oferir la millor versió d'un dels productes estrella del municipi del 27 de setembre al 13 d'octubre.
Un dels plats de les Jornades del Calamar de Cambrils

Per cinquè any consecutiu, el calamar torna a convertir-se en el protagonista de Cambrils. Una edició en què per primera vegada 3 bars se sumaran al total de 34 restaurants que com cada any ofereixen les seves millors versions d'un dels productes estrella d'aquest municipi costaner.

De fet, aquesta no és l'única novetat que presenta l'edició d'enguany. I és que per primera vegada les jornades comptaran amb el patrocini d'una de les grans marques del territori com és la Bodega Codorníu Raventós.

Unes jornades que no passaran desapercebudes. I és que els comerços i els botiguers de Cambrils també s'hi sumaran, vestint els seus establiments i aparadors amb objectes que recordin la costa. 

Les Jornades del Calamar, que tindran lloc del 27 de setembre al 13 d'octubre, revaliden Cambrils com la capital gastronòmica de la Costa Daurada. I és que aquestes ja són les sisenes jornades gastronòmiques que ha acollit el municipi des de principis d'any.