Els equips femenins del CF Reus tanquen l'any amb resultats diferents

El Femení A empata (1-1) a casa davant del Girona FC, el CF Reus B Cambrils guanya 1-15 al Bellvei i el Femení B cau per la mínima (3-2) contra el Pardinyes.
femení cf reus

Fotografia: Xavi Guix

Els equips femenins del CF Reus han tancat l'any 2017 amb una victòria, un empat i una derrota. El Femení A ha sumat un punt en la visita del Girona FC a l'annex de l'Estadi (1-1). Des de l'inici es van poder veure ocasions a les dues porteries, sent les gironines qui aconseguien avançar-se al marcador al minut 3' gràcies a un xut des de la frontal de l'àrea. Per sort, la reacció roig-i-negra no va trigar en arribar i, al minut 8', després de diversos intents, Helena González s'encarregava d'empatar l'enfrontament amb un ajustat xut a la dreta de la portera visitant.

Amb l'1-1 al marcador, va ser el CF Reus qui va gaudir de més i millors ocasions de gol davant d'una ferma defensa del Girona.  Malgrat això, el marcador ja no es va moure i tots dos equips es van acabar repartint els punts. Més encert de cara a porteria va tenir el CF Reus B Cambrils femení, que va aconseguir una àmplia victòria al camp del Bellvei per 1-15. Finalment, la derrota del cap de setmana va a càrrec del Femení B, que va caure per la mínima al camp del Pardinyes (3-2).