Back to top

Els Ganxets, a punt per citar-se amb la història

Les noies de l'equip Vermuts Miró es juguen l'ascens a la Superliga Femenina, la màxima categoria espanyola. Ho fan davant el Burgos en una fase d'ascens que l'entitat reusenca acull a Reus.
Joan Carles Virgili, president del CTT Ganxets de Reus

Dissabte 27 d'abril. El dia que pot marcar un abans i un després pel Club Tennis Taula Ganxets de Reus. L'equip insígnia de l'entitat, les noies de Vermuts Miró, disputen l'ascens a la màxima categoria estatal: la Superliga Femenina. Ho fan després de proclamar-se campiones de la Divisió d'Honor, el major mèrit aconseguit pel club en els seus cinc anys d'història.

L'Universidad de Burgos és el rival a batre si volen pujar de categoria i alçar-se amb el títol de campiones absolutes en un partit que es jugarà a les 18:00 h d'aquest dissabte a les instal·lacions ganxetes. Tot i així, el fet d'acollir aquesta fase d'ascens al Baix Camp permet que tots els reusencs i les reusenques puguin gaudir del millor tenis taula estatal durant tot el cap de setmana amb la resta de partit dels altres conjunts.

Pel que fa a les ganxetes, si perden aquest primer matx, tindran una segona oportunitat diumenge 28 a les 11 del matí. Un privilegi que les apropa encara més a l'objectiu, i  també a la festa de celebració pels mèrits aconseguits. El Sopar Solidari de l'entitat vol festejar també la fita el proper divendres 3 de maig a l'Hotel NH Ciutat de Reus.