Back to top

Els Grups Xou del Reus s'imposen al campionat territorial

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu ha organitzat aquest diumenge el campionat territorial de grups Xou. Tant el quartet, com el grup juvenil i el gran del club roig-i-negre s’han fet amb el primer lloc i han pogut estrenar les coreografies de la nova temporada.
Aquesta competició és classificatòria pel Campionat de Catalunya que se celebrarà el 7 i 8 de Febrer al Pavelló Olímpic.

Black líder és la nova coreografia del quartet del Reus Deportiu que compta amb dues incorporacions aquesta temporada. Aquest diumenge l’han posat en escena per primera vegada en el campionat territorial de grups Xou.
En la modalitat de grup xou petits, El club patí l’Aldea ha presentat un espectacle molt trencador “crash” que li ha valgut el primer lloc al podi, el Perelló ha pintat llibertats per aconseguir la segona posició i el club patí el Pla de Santa Maria amb corrents ha il·luminat la pista del Palau  i s’ha classificat tercer. El club patí Salou ha quedat quart amb la coreografia Déu va dir.
El grup Juvenil del Reus Deportiu, campió d’Europa l’any passat, no ha tingut competència. Scandal barreja teatre amb patinatge.
Al grup s’ha sumat enguany un noi. Els més esperats entre el públic han estat els conjunts grans. Infinit del Reus Deportiu s’ha emportat la millor puntuació pel que fa a presentació i a contingut per davant de l’espectacle Mim del club patí Cambrils. Tots els participants d’aquest campionat provincial, hi seran al campionat de Catalunya que se celebrarà el 7 i 8 de febrer al Pavelló Olímpic de Reus.