Back to top

Els Grups Xou del territori, preparats per a les rondes catalanes

El Reus Deportiu i el Club Patí Riudoms participaran aquest cap de setmana vinent en el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic i el Club Natació Reus Ploms ho farà a la Copa Catalana de Grups Xou els dies 7 i 8 de març.
noticies

Dissabte 22 i diumenge 23 de febrer es disputa al Pavelló Barris Nord de Lleida el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic.

Del Baix Camp hi participaran representants del Reus Deportiu i del Club Patí Riudoms gràcies als resultats obtinguts en el primer test de la temporada; el Campionat Territorial de Tarragona de Grups Xou.

Reus Deportiu i Club Patí Riudoms

El Reus Deportiu van aconseguir l'or amb el seu Grup Xou Gran, Grup Xou Júnior i Quartet Cadet, mentre que el Quartet Sènior riudomenc va ser el millor puntuat a Salou el passat 8 de febrer.

Imatge dels tres conjunts de patinatge artístic del Reus Deportiu
Imatge dels tres conjunts de patinatge artístic del Reus Deportiu

Recupera l'entrevista sencera al Cercle Central aquí

A conseqüència de la reestructuració que ha patit enguany la secció de patinatge del Reus Deportiu i del debut del Club Patí Riudoms en un campionat federatiu, arribar fins aquí ha suposat tot un repte.

Imatge del Quartet Sènior del Club Patí Riudoms
Imatge del Quartet Sènior del Club Patí Riudoms

Club Natació Reus Ploms

D'altra banda, la secció de patinatge del Club Natació Reus Ploms va quedar subcampiona amb el seu Grup Xou Gran, qui va defensar la coreografia "Serem allò que vulguem ser".

Imatge del Grup Xou Gran de patinatge artístic del Club Natació Reus Ploms
Imatge del Grup Xou Gran de patinatge artístic del Club Natació Reus Ploms

Els plomistes han assolit el seu objectiu principal, que és el de participar en la Copa Catalana de Grups Xou, que se celebrarà a Andorra els dies 7 i 8 de març.

Paraules clau:

Notícies relacionades