Back to top

Els jugadors del filial comencen a cobrar

Després del malentès generat per un document on constaria una ordre de transferència per part de Clifton Onolfo, els jugadors del filial haurien començat a cobrar. Només una nòmina i sol ho ha fet part de la plantilla. Ningú del cos tècnic. S'espera que a partir de demà cobrin la resta de jugadors.
filial

Els jugadors del Reus B Cambrils ja estan cobrant. El propietari del Club de Futbol Reus Deportiu hauria ordenat la transferència d'una de les nòmines endarrerides als jugadors del filial. Els diners arriben després de l'aparició d'un document que aquest cap de setmana ha circulat per les xarxes i que ha estat qüestionat per part de molts aficionats. La desconeixença de quins moviments està realitzant Clifton Onolfo per tal de salvar el club i la nul·la relació que s'ha establert entre l'americà i els treballadors i jugadors de l'entitat, han fet dubtar de la seva validesa. S'espera que la resta ho facin en les properes hores.

Durant aquest període de temps, el Club de Futbol Reus Deportiu hauria entrat ja en concurs de creditors. El màxim dirigent roig-i-negre s'hi acolliria amb l'objectiu de garantir la supervivència de la SAD després d'adonar-se, segons diu, de què el deute plantejat en un inici per Joan Oliver era molt inferior al real. De 5 milions d'euros s'ha passat a 8.

Tot plegat són els últims passos d'un Reus partit per la meitat i amb la supervivència de la base en risc.