Back to top

Els Mossos busquen un home de 93 anys desaparegut a Reus

S'amplia la cerca a la resta de l'Estat, després d'haver estat vist agafant un tren a Tarragona direcció València
Antonio

ACTUALITZACIÓ 11/12 18:00

Fonts dels Mossos d'Esquadra informen que la recerca s'ha ampliat a la resta de l'Estat, ja que s'hauria vist l'home desaparegut pujant a un tren cap a Tarragona. Posteriorment hauria pogut agafar un altre comboi en direcció València. S'ha fet arribar les dades del desaparegut a la resta de forces i cossos de seguretat de l'Estat. S'han cancel·lat les tasques de cerca a Reus


Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a Canal Reus, aquest matí està en marxa un operatiu de cerca per trobar un home que ha desaparegut a la capital del Baix Camp. L'home, segons diuen les mateixes fonts, és gran i tindria 93 anys.

A hores d'ara, la batuda té lloc a la zona de la carretera de Bellissens, on almenys quatre anys pentinen un perímetre de centenars de metres quadrats per tal de trobar indicis d'on pot ser l'home. Els Mossos han cercat al desaparegut des de l'Hospital Sant Joan i fins pràcticament l'Institut d'Horticultura. Es tracta d'una zona de descampats amb matolls espessos que podrien, perfectament, amagar el cos d'una persona. 

Mossos

De fet, segons explica la policia catalana, l'home estava ingressat a l'Hospital Sant Joan i aquest dimarts a la tarda s'hauria escapat. 

mossos

Els agents el busquen en aquesta zona, on podria haver-se escapolit després d'abandonar el centre. Tot plegat sota l'atenta mirada d'un helicòpter de la policia catalana que sobrevola la zona. Equipat amb una càmera, l'helicòpter ha de permetre veure detalls en zones de complicat accés on els agents no poden accedir-hi. 

Segona desaparició de l'any

En aquesta zona també s'hi va buscar la Pepita Matias, de 83 anys, que finalment va ser localitzada amb vida. Se la va localitzar després de tres dies de batudes policials amb el suport de Protecció Civil, els Bombers de la Generalitat i també els veïns de la ciutat. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades