Back to top

Els pobles comencen a desconfinar actes festius amb restriccions

Amb l'inici del mes de juny arrenquen les festes majors dels pobles. Aquest cap de setmana ha estat el torn de La Selva del Camp i de L'Aleixar, però com que encara estem en estat d'alarma i hi ha moltes restriccions arran de la pandèmia, s'han hagut de readaptar els programes festius.
diabló de la selva del camp

20 anys del Diabló

Per la Colla de Diables de La Selva del Camp, la Festa Major d'enguany era especial, la seva bèstia de foc, el Diabló, compleix 20 anys, i s'havia organitzat una trobada amb bèsties de tota Catalunya per commemorar l'efemèride.

La situació actual, però, no ho ha permès, i s'han buscat actes alternatius. El que han decidit des de la Colla de Diables ha estat treure a passejar el Diabló pels carrers de la població, amb mascareta i mantenint distàncies, i demanar als ciutadans que observessin la passejada des dels balcons de casa seva.

Enguany la cercavila ha durat 4 o 5 hores per intentar passar pels màxims carrers possibles

Tot i les limitacions, les ganes de festa han fet que el programa s'adaptés a la normativa vigent, i els vilatans ho han agraït.

L'Aleixar també està de Festa Major

També L'Aleixar ha viscut aquest cap de setmana la seva Festa Major. Alguns dels actes que han reconvertit són la Napet Pintxo, una celebració gastronòmica que s'ha traslladat de la plaça de la Vila a les cases, o el vermut musical, que també ha tingut lloc a l'àmbit domèstic. Un dels actes més desconfinats ha estat la sessió d'autocinema, en què els veïns han pogut veure una pel·lícula a l'aire lliure des del seu cotxe.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades