Back to top

Els porters del CF Reus es citen en una gran trobada

El Club de Futbol Reus ha organitzat la primera jornada 'Entre porters roig-i-negres'. La sessió té com a objectiu apropar els futbolistes de la base amb els del primer equip tot entrenant i competint.
jornada entre porters roig-i-negres

La gespa de l'Estadi Municipal i el camp annex han estat escenari de la primera edició de la jornada 'Entre Porters Roig-i-negres'. L'objectiu de la sessió és apropar, d'una manera distesa, els porters i porteres roig-i-negres de la base amb els del primer equip tot entrenant i competint. "Si que hi ha una part competitiva però l'objectiu és passar-s'ho bé i compartir una bona estona. Sobretot que comparteixin una bona estona amb els jugadors i entrenadors del primer equip com també els de la base", ha explicat Yvan Castillo, entrenador de porters del CF Reus.

Els joves futbolistes de la base roig-i-negre s'ho han passat d'allò més bé compartint moments amb els seus ídols. "L'Edgar Badia m'agrada molt perquè es relaxa molt als partits, té confiança en ell mateix i juga amb els peus", ha comentat Iván Cerezuela, porter de l'aleví B del CF Reus. Per una altra banda, Aina Vergés, portera del juvenil A ha afegit: "Ser portera m'agrada bastant perquè així pots demostrar com ets parant i xutant. Els porters també sabem xutar". 

Els porters del primer equip, veu de l'experiència, han destacat aquesta iniciativa. "Per ells és molt important, és la seva il·lusió", ha reconegut Edgar Badia, porter del CF Reus. Jordi Codina, porter suplent, ha comentat: "Jo els intento ensenyar el que em van ensenyar a mi de petit. Fer les coses que a mi em van ensenyar i em van ajudar molt. Si es de petit ho vas fent després quan ets gran et costa menys".

La jornada s'ha estructurat en tres blocs, el primer dels quals consistia en una sessió d'entrenament amb diferents postes on s'han anat treballant diversos aspectes tècnics, juntament amb les populars 'Batalles' a les diferents Categories. Un cop finalitzada la primera part, s'ha procedit a fer una foto de família amb tots els integrants de les porteries del Reus i els seus tècnics, per acabar amb l'entrega de premis als guanyadors de les competicions per cada categoria i un refrigeri on s'han afegit els familiars i amics