Back to top

Els primers futuribles del CF Reus

Dani Pinillos, Iriondo, Vallejo i Sangalli. Aquests són els primers noms que han sonat amb força com a futuribles del CF Reus. Aritz López Garai i la secretaria tècnic estan treballant per reforçar totes les línies del camp.
pinillos reus forest

Imatge de Dani Pinillos. Font: www.nottinghampost.com

Quatre noms han sonat amb força en els darrers dies com a futuribles del CF reus. Dos laterals esquerres. El primer és Dani Pinillos. Futbolista de 24 anys procedent del Notthingham Forest anglès. El jugador acaba contracte aquest temporada i segons el compte de twitter @pucelafichajes el seu representant l'ha ofert al club de la ciutat lleonesa, al Huesca i al CF Reus. L'altre jugador és Urtzi Iriondo de l'Athletic Club de Bilbao. Segons El Correo Vasco, el club busca una cessió pel jove jugador i Osasuna, Valladolid i CF Reus són els més ben millor posicionats. El futbolista basc ha jugat aquesta darrera temporada a l'Elche. O bé Pinillos o bé Iriondo arribarien a la capital del Baix Camp amb l'objectiu d'ocupar la posició d'Ángel Martínez, fitxat pel Real Zaragoza.

Per una altra banda, Álex Vallejo podria ocupar una de les places del mig del camp. Aquest és un pivot defensiu de 25 anys del Mallorca. El jugador acaba contracte el 30 de juny i segons el compte de twitter @juegaensegunda la secretaria tècnica roig-i-negre ja s'ha posat en contacte amb el seu equip d'origen i l'agent del futbolista. Ara per ara, no hi ha cap acord tancat.

Finalment, l'altre futurible és l'extrem esquerre Marco Sangalli, procedent del descendit Club Deportivo Mirandés.  El jugador acaba contracte aquest mes de juny i quedarà lliure. Sangalli té 25 anys i s'ha format a les categories inferiors de la Reial Societat. A Miranda de Ebro ha estat un jugador molt destacat jugant 39 partits de lliga i un de Copa del Rei. Segons Diario Córdoba, Rayo Vallecano, CF Reus i Córdoba estan interessats en els serveis del futbolista. De ben segur que durant l'estiu sonaran molts noms. Ara per ara, aquests 4 són els que ho han fet amb més força.