Back to top

Els Reis d'Orient arriben a Reus

Tot i que la cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient pels carrers de Reus és l'acte més multitudinari, molts infants i famílies han participat, prèviament, a l'acte de benvinguda, que s'ha fet al parc St. Jordi. També els infants ingressats a l'Hospital St. Joan de Reus han rebut l'esperada visita dels Reis Màgics.
reis mags al parc st. jordi

Emoció i alegria entre els infants que han anat a rebre Ses Majestats els Reis d'Orient al parc de Sant Jordi. Com és habitual, tot i que amb una mica de retard, Melcior, Gaspar i Baltasar han sobrevolat la ciutat en avioneta i han aterrat a l'aeroport de Reus.

Després s'han desplaçat en carruatge fins a la plaça Anton Borrell, dins del parc, on s'hi ha fet l'acte de benvinguda amb l'acompanyament de la banda del Pare Manyanet i el cant d'uns infants.

salutació dels reis mags als nens

Tot seguit ha tingut lloc la rebuda institucional, amb la salutació a l'alcalde i als membres de la corporació. Després dels parlaments de l'alcalde i Ses Majestats, que l'ha pronunciat Gaspar en representació de tots ells, han saludat les famílies reusenques que els han anat a rebre, i els han obsequiat amb molts quilos de caramels. Finalment, els tres Reis han pujat de nou als carruatges i han anat fins a l'Hospital de Sant Joan per visitar els infants que hi ha ingressats.

visita dels reis mags a l'hospital de Reus

D'aquesta manera Ses Majestats els Reis d'Orient han començat a repartir il·lusió i esperança per la ciutat de Reus.  

Paraules clau: