Back to top

Els Reis Mags d'Orient reparteixen molta il•lusió

Ses Majestats els Reis d'Orient ja han trepitjat la ciutat de Reus i ho han fet amb avioneta. Aquests han estat rebuts amb gran alegria entre els infants i pares que s'han concentrat al Parc de Sant Jordi. Després, han visitat l'Hospital Sant Joan i, a partir de les set del vespre, han omplert els carrers amb llum i molta il·lusió.
Rei

Una barreja de nervis a flor de pell i moltes ganes per aconseguir caramels i regals. Aquesta ha estat la recepta que s'ha cuinat durant tota la tarda d'avui. Al voltant de les cinc de la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar han trepitjat el Parc de Sant Jordi, després d'aterrar a l'aeroport. Amb aquest primer contacte, els Reis Mags han saludat als més impacients i han visitat diferents espais com l'Hospital o llars d'avis.

Ara bé, el moment més destacat ha estat a partir de les set del vespre, amb l'inici de la Cavalcada Reial, al capdamunt del carrer Ample. Enguany, s'ha comptat amb una carrossa nova. Aquesta ha estat elaborada gràcies a les Brigades Municipals i representa l'oficina de distribució de les cartes. A més, s'ha pogut copsar que en aquesta carrossa s'hi representa la inclusió de tots els barris de la ciutat.

La carrossa de l'estel ha guiat la cavalcada des del carrer Ample i fins a l'Ajuntament de Reus. Després de recórrer el carrers més cèntrics, la cavalcada reial s'ha aturat a la plaça del Mercadal per tal que els Reis Mags rebessin les claus de la ciutat de mans de l'alcalde i des del balcó de l'Ajuntament.

La cavalcada ha estat retransmesa des de Canal Reus i es podrà tornar a veure avui dissabte a les 23.30 i diumenge a les 9, 12.30 i 16h.

Paraules clau: