Back to top

Els Reis Mags reparteixen els regals a peu de carrer a Cambrils

I els Reis Mags també han passat per Cambrils. En aquest cas, dissabte al matí les famílies s'esperaven a les portes de les cases a l'espera del seu rei preferit. Tot i que els nervis estaven a flor de pell, no hi van faltar caramels i molta alegria pels regals.
Els Reis Mags reparteixen els regals a peu de carrer a Cambrils.

Les deu del matí del dia de Reis, però els cambrilencs ja feia estona que esperaven a peu de carrer per tal que ses Majestats els Reis Mags d'Orient els portessin els regals. Molts nervis i inquietuds, han estat l'esmorzar de petits i grans. Després de fer els deures quan tocava i fer cas als pares, els més menuts tenien ben clar quina havia de ser la recompensa. És el cas de l'Arnau Manresa qui ha demanat 'un Monopoly i Pokémons'. La Irati Salamero ha assegurat que 'enguany m'he portat molt bé i m'ha agradat molt que vingués el Rei Blanc'. Per a molts, però, el més important del dia era rebre els Reis Mags acompanyats de tota la família.

A més, els cambrilencs han tingut la sort de descobrir que el rei que els ha vingut a portar els regals era el seu preferit. Una vegada superats els nervis de rebre tot el que havien demanat, alguns ja fixaven l'atenció en el tortell de reis. És el cas d'en Jesús Betancourt qui ha explicat que 'després d'esperar una hora ja tenim els regals i a la tarda menjarem el tortell i anirem a passejar amb la família'. Durant tot el matí, les famílies s'han concentrat a les portes de cases i garatges per assegurar als reis mags que s'havien portat bé. Alguns no han volgut perdre temps i han estat ràpids a l'hora d'obrir els regals al mig del carrer.

Paraules clau: