Back to top

Els reusencs il·lustres demanen unitat davant l'emergència ferroviària

El Centre Cultural Castell del Cambrer de Reus ha acollit la IX Trobada de Reusencs de fora vila. Una cita que aplega persones nascudes a Reus, però que viuen o han desenvolupat la seva vida professional fora de la ciutat, per tal de debatre sobre el present i futur de la ciutat.
Trobada Reusencs fora vila

Reus ha tornat a aplegar als fills il·lustres de la ciutat per tal de debatre sobre alguns dels temes que afecten el present i al futur del municipi. Entre ells, l'estació intermodal del Camp de Tarragona i, com a conseqüència, el baixador de Bellissens.

Un projecte ferroviari sobre el qual la trentena de reusencs il·lustres han demanat unitat a les autoritats del territori.

En aquest sentit, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, també ha destacat la importància que l'Aeroport de Reus estigui ben connectat amb la resta d'infraestructures.

Trobada Reusencs fora vila

El present i futur de Reus, sobre la taula

Una Trobada amb els Reusencs il·lustres de fora vila que ha posat sobre la taula els dèficits que té, actualment, la ciutat, però també ha recollit un seguit de propostes per afrontar-los.

 

Paraules clau: