Back to top

Els treballadors del CF Reus denunciaran els impagaments

La seixantena de treballadors del Club de Futbol Reus Deportiu fa gairebé cinc mesos que no cobren. Després que els nous accionistes hagin pres possessió del club i encara no se'ls hagi pagat el que se'ls deu, han decidit iniciar els tràmits per reclamar els diners.
Els nous propietaris del CF Reus

El pròxim 10 de febrer farà cinc mesos que els treballadors del CF Reus no cobren. Una seixantena de persones que formen part de la plantilla del club que han dit prou. Després de l'arribada dels nous socis americans, els empleats han decidit portar el club als jutjats. Volen que se'ls pagui el que se'ls deu, i ja han iniciat els tràmits per denunciar la seva situació laboral. 

Tot plegat l'endemà que el nou president del club roig-i-negre, Clifton Onolfo, assegurés a Canal Reus que a finals de setmana es prendrà una decisió al respecte. La voluntat dels nous propietaris del Reus és fer front als creditors, però no s'ha determinat quines són les prioritats. A més, va deixar oberta la porta a què es produeixin acomiadaments entre la plantilla. 

El que sí que va voler deixar clar Onolfo és que el projecte que volen implantar al club és a llarg termini, malgrat la difícil situació esportiva que acompanya l'equip, expulsat, a hores d'ara durant tres anys, del futbol professional. Onolfo assegura que continua en peu la voluntat d'invertir entre 30 i 50 milions d'euros per construir un nou estadi i fer renéixer el club.