Back to top

Els veïns del barri del Carme donen un ultimàtum a l'Ajuntament

Els veïns del barri del Carme estan desesperats davant la situació que els toca viure dia rere dia als seus carrers. Amenacen amb crear patrulles veïnals
Junta de l'Associació de Veïns Harmonia del Carme

El barri del Carme ha viscut aquests últims mesos diversos incidents que han marcat la vida quotidiana dels veïns. Fa dos dies el carrer Alt del Carme va patir un incendi al número 7 i des de fa mesos els veïns del mateix carrer viuen repetidament les amenaces de diversos ocupes. A banda d'aquesta problemàtica, el barri pateix una degradació urbanística important amb diversos edificis ensorrats i més de 115 cases buides.

Amenacen amb sortir a patrullar

Després que en els últims mesos el consistori ajornés constantment la reunió amb els veïns, la Junta ha dit prou i ha donat un ultimàtum a l'Ajuntament reusenc exigint certes mesures de seguretat.

El president de l'Associació de Veïns l'Harmonia del Carme, Josep Machado, exposa que si el consistori no respon immediatament, els veïns sortiran al carrer a fer patrulles amb mànecs de pic de fusta.

barri carme

L'Ajuntament respon

La Junta es reunirà aquesta tarda amb la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, i la regidora d'Urbanisme, Marina Berasategui, per valorar la problemàtica del barri.

Des del consistori defensen que la Guàrdia Urbana vigila amb la mateixa freqüència totes les zones de la ciutat i que les patrulles veïnals previstes per la inacció de l'Ajuntament només causaran més problemes en aquest espai. Un barri que ha patit diversos robatoris i que ja compta amb una cinquantena de cases ocupades.

Paraules clau:

Notícies relacionades