Back to top

Els Xiquets de Reus estrenen el primer 2 de 8 amb folre de l'any

Els Xiquets de Reus van compartir plaça aquest dissabte amb els Nens del Vendrell i els Castellers de Lleida en la tradicional Diada de Sant Pere. La jornada va ser molt satisfactòria pels de la camisa avellana que han estrenat el primer 2 de 8 amb folre de la temporada.

Els Xiquets de Reus estrenen el primer 2 de 8 amb folre de l'any

A ritme de cercavila, Els Xiquets de Reus arribaven a plaça per participar en la Diada Castellera de Sant Pere. Els de la camisa avellana han fet un gran pas aquest dissabte on han apuntat el primer 2 de 8 amb folre de la temporada. Els amfitrions de la jornada han plantat el seu objectiu a la segona ronda i amb força tranquil·litat i han completat les 3 rondes de castells plantant un 3 de 8 de sortida i un 4 de 8 de tancament.

Antoni Rull és el cap de colla dels Xiquets de Reus i explica que "estem molt contents perquè s'ha complert el que volíem. L'objectiu de la jornada d'avui era fer el 2 de 8, 3 de 8 i 4 de 8. El 2 de 8 era la primera vegada que el fèiem aquest any, era tot un repte. Veníem d'un 2 de 8 de l'any passat on hem hagut de fer canvis, i l'hem hagut de treballar molt durant la pretemporada, hem fet alguns 2 de 7 i avui hem pogut fer el 2 de 8 i molt bé, molt contents".

Pel que fa a les colles convidades, Els Nens del Vendrell estrenaven nous caps de colla i han començat amb una torre de 7 seguits d'un 3 de 8 i un 5 de 7. Els Castellers de Lleida han deixat corre el castell de vuit per falta de camises i han plantejat una actuació de 7 pisos, amb un 4 de 7 amb agulla, un 4 de 7 en la segona ronda i un 3 de 7 per finalitzar la seva participació. La jornada ha finalitzat amb dues rondes de pilars conjunts, una Diada molt satisfactòria per les colles participants.

Paraules clau:

Notícies relacionades