Back to top

Els Xiquets s'estrenen a casa amb castells de sis

Els Xiquets de Cambrils han encetat la temporada castellera a casa amb construccions de sis pisos. Ha estat en la Diada del Local, amb motiu de la inauguració del nou local de la colla castellera.
dos de sis dels xiquets de Cambrils durant la Diada del Local

Aquest diumenge la plaça del Setge de Cambrils s'ha tenyit de tres colors: el bordeus de la colla amfitriona, el vermell dels Joves Xiquets de Valls, i el blau cel dels Nois de la Torre.

Els Xiquets de Cambrils han estat els encarregats d'obrir plaça, i ho han fet amb un 4de6. En segona ronda han completat el 2de6, i per finalitzar han fet un 3de6 amb el pilar. Han tancat l'actuació amb un pilar de 4.  

Els Xiquets de Cambrils encaren la temporada treballant pas a pas, tal i com explica el seu cap de colla Lluís Nolla, i aspiren a "convertir-se en colla de set oficial".

Els de la camisa bordeus han compartit plaça amb la colla Joves Xiquets de Valls i els Nois de la Torre, de Torredembarra. Els de Valls han fet castells de set pisos, encetant l'actuació amb un 5de7, i continuant amb un 7de7 i un 3de7 amb el pilar. Per finalitzar han fet un pilar de 5 i 4 pilars de 4. Pel que fa als Nois de la Torre han completat el 4 i el 3de6, en primera i tercera ronda, i han fet el 3de6 amb el pilar en segona ronda. Han tancat l'actuació amb un pilar de 4.

Notícies relacionades