Empat per acabar l'any

El CF Reus B Cambrils suma un punt davant l'Horta (2-2) després d'anar per darrere del marcador en dues ocasions. Ernest Forgàs, amb dues dianes, ha estat el golejador del filial roig-i-negre. El conjunt de Lluís Albesa tanca la primera volta a la desena posició amb 27 punts.
crònica reus cambrils horta

El CF Reus B Cambrils ha empatat (2-2) davant l'Unió Atlética Horta en un partit on els roig-i-negres s'han trobat amb el marcador advers en dues ocasions. Els visitants han marcat en els minuts inicials de la primera i segona part però el conjunt de Lluís Albesa ha respost amb dos gols d'Ernest Forgàs. A l'equador de la competició, el filial del CF Reus se situa a la desena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 27 punts.

L'Unió Atlética Horta ha estat el primer en obrir la llauna. Al minut 5' de partit Marc Rio ha aprofitat una contraatac per plantar-se tot sol davant Sillero. El porter roig-i-negre ha fregat amb els guants la pilota però l'esfèric ha acabat entrant. Tot i rebre el gol, el CF Reus B Cambrils s'ha trobat còmode sobre la gespa i ha arribat en diverses ocasions a l'àrea rival. Ernest Forgàs ho ha provat amb un xut creuat des de la banda esquerra però no ha estat fins a la mitja hora de partit quan el roig-i-negre ha restablert l'empat. Al minut 28' el davanter barceloní ha rematat de cap una assistència de Cristian Márquez. Amb la igualtat al marcador, locals i visitants han continuat posant a prova els porters però sense encert.

A la represa, tal com ha passat al primer temps, l'Unió Atlética Horta ha tornat a avançar-se ben aviat. Marc Rio ha posat l'1-2 a l'electrònic al minut 52'. El CF Reus B Cambrils ha buscat amb insistència l'empat i ho ha acabat fent a quinze minuts del final del partit. Adrián Guerrero ha centrat des de la banda esquerra i Ernest Forgas ha rematat de primeres per restablir, de nou, l'empat. En els darrers minuts de l'encontre els dos equips han disposat d'alguna ocasió perillosa però el partit ha acabat amb el definitiu 2-2.

El conjunt de Lluís Albesa finalitza la primera volta del grup 5 de Tercera Divisió a la desena posició amb 27 punts. Ara, els roig-i-negres gaudiran d'uns dies de vacances i es reincorporaran als entrenaments el proper 27 de desembre. El següent partit del CF Reus B Cambrils serà el 7 de gener a les 17:00 hores al Camp Municipal de Cambrils contra el Palamós.

La fitxa del partit

CF Reus B Cambrils: Sillero, Márquez, Guerrero, Mañe, Miranda, Modest Notario, Arjona, Oribe, Forgàs, Messeguer (Roger Ametllé 85') i Fabra (Dmitriev 76')

U.AT.Horta: Diez, Castillo, Galeano, Arranz (Santollana 85'), Tejada, Javier Fernández (Iglesias 89'), Guillem Rodríguez, Blasco, Marc Rio, Maldonano (Nolla 69') i Torreño

Gols: 0-1 Marc Rio (5'), 1-1 Ernest Forgàs (28'), 1-2 Marc Rio (52'), 2-2 Ernest Forgàs (75')