Empat per catapultar el Barça

Partit intens entre el Reus Deportiu i el Liceo que han empatat 6 a 6. Els verds tornaven a la capital del Baix Camp una setmana després de la remuntada espectacular dels roig-i-negres en lliga europea. En jornada d’ok lliga, els dos equips han anat a per totes per aconseguir l’empat als últims segons. Amb aquest empat qui hi guanya és el Barça que pren distancia del Liceo (segon) i del Reus Deportiu (tercer).
Reus Deportiu Liceo

El Reus Deportiu ha empatat (6-6) davant el Liceo a l’últim minut del partit. Els dos equips es tornaven a veure les cares després del 7 a 2 de la setmana passada a quarts de final de la Copa Europea. Un partit tens que encara que els locals han dominat, ha estat una guerra constant.

Partit al Palau d'Esports d'alt voltatge. Un joc rapidíssim, amb un atac i contraatac constant entre el Liceo i el Reus. Amb només tres minuts, Albert Casanovas ha encetat la llauna al xutar una falta directa que ha entrat neta dins a porteria. El Liceo ha reaccionat amb una rapidesa excepcional i amb uns segons, Di Benedetto ha anotat el primer dels visitants. Al minut 5', Marín ha protagonitzat el segon de la nit dels locals, aprofitant un passi de Casanovas.

Càndid Ballart s'ha tornat a reivindicar després de parar amb les mans una ocasió claríssima del Liceo al minut 6'. El frec a frec a continuat amb el gol de Lamas al minut 10'. El partit ha estat parat uns minuts per una picabaralla entre els dos equips que ha acabat amb dues blaves, una per Salvat i una altra per Lamas. Marc Torra ha estat el següent a anotar quan restava un minut per la mitja part, però l'electrònic s'ha tornat a igualar al 3-3 amb una canonada des de mig camp de Carballeira que ha enviat directe a porteria.

Després d’una primera part que ha anat de més a menys, la segona ha començat més tranquil·la, però els de Jordi García han continuat portant la batuta del partit. Amb només cinc minuts, Raúl Marín ha servit la desena del Liceo endinsant-la al fons de la xarxa de Malián. El porter del Liceo ha tornat a protagonitzar un dels moments de la nit quan al minut 33’, Marín ha provat a porteria i Malián l’ha parat amb les mans. Di Benedetto no ha deixat escapar l’ocasió de la desena del Reus posant el 5-4 al marcador. Al 42’, Carballeira ha encastat la bola dins la porteria per donar pas a una ocasió claríssima de Marc Torra que ha acabat petant al pal de la porteria del rival.

Al 40’, Marc Torra ha aprofitat un passi d’Alex Rodríguez des de darrere de porteria per anotar el sisè gol dels roig-i-negres. Raúl Marín ha fallat dues faltes directes seguides. I el mal peu ha seguit amb la que ha servit Marc Torra després de què Lamas hagi vist la targeta blava. Quan la grada del Palau ja cantava victòria, a 30 segons pel final, l’àrbitre ha xiulat una falta de Torra que ha xutat Di Benedetto. El jugador del Liceo ha colat la bola per sota les cames de l’ex del Voltregà, fent que el marcador s’igualés amb el 6-6 al xiulet final.

Amb aquest empat el Reus Deportiu se situa tercer a la taula de classificació amb 55 punts, darrere el Liceo i el Barça que encapçala el podi. Després d’aquest partit, l’etern rival del Reus amplia distància i s’apropa més al títol. El proper partit dels de Jordi García serà fora de casa. Jugarà dissabte 21 d’abril contra el Girona a les 18:30h.