Empat en l'últim sospir a Santa Susanna

Una diana d'Irati Lazcano al minut 88 ha donat un punt a la Fundació en la seva visita al camp maresmenc.

Inici de temporada complicat per una Fundació Futbol Base Reus que encara es troba en fase d'adaptació a la Preferent. L'equip de Marc Mestres tenia una bona oportunitat de sumar els tres punts contra el Santa Susanna, un rival directe per fugir de la part mitjana-baixa de la classificació i agafar més aire. El duel, però, s'ha complicat quan Marina Borrallo ha fet el primer gol del conjunt local (1-0).

Les roigs-i-negres ho han intentat i han buscat la porteria visitant, però la diana de l'empat no ha arribat fins al darrer sospir. Irati Lazcano no ha fallat a la seva cita amb el gol i ha situat el marcador definitiu en el marcador (1-1). Punt que permet a les reusenques tornar a sumar, i que col·loca les ganxetes en l'onzena plaça de la classificació amb set punts.

El pròxim duel de la Fundació serà a l'Estadi, diumenge a les 12:00 h, davant del Viladecans, penúltimes classificades de la Preferent.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix