Empaten en el darrer sospir

El CF Reus salva un punt (1-1) davant de l'Alcorcón gràcies a un gol de Jesús Olmo en el temps de descompte. Els roig-i-negres empaten gràcies a la insistència i tanquen la primera volta de Segona Divisió amb 26 punts.
primera part reus alcorcón

Fotografia: LaLiga

El CF Reus Deportiu ha salvat un punt en el darrer sospir davant de l'Alcorcón. Els roig-i-negres han empatat (1-1) gràcies a un gol de Jesús Olmo en el minut 92' de partit. Els homes d'Aritz López Garai han mostrat una pobre imatge i s'han mostrat inferiors davant el conjunt visitant. Els reusencs, a base de la insistència dels darrers minuts del partit, han acabat trobant el premi de l'empat. Un cop acabada la primera volta, el CF Reus se situa, provisionalment, a la tretzena posició amb 26 punts. Els reusencs tenen la meitat de la salvació al sarró.

CF Reus i Alcorcón han matingut un duel igualat que no s'ha trencat fins a la mitja hora de partit. El conjunt madrileny ha pressionat la sortida de la pilota roig-i-negra des d'un bon començament dificultant el joc dels homes d'Aritz López Garai. Tot plegat, en un Estadi Municipal que ha estrenat gespa nova i que ha estat testimoni d'un fort vent.

Els reusencs han començat a acostar-se a la porteria de l'Alcorcón al quart d'hora de partit. Al minut 17' Vítor Silva i Miguel Garcia han signat una paret i el lateral ha xutat davant Casto. El porter visitant ha refusat la pilota i aquesta s'ha passejat per la línia de gol. Abans, Máyor podria haver marcat si hagués tocat amb la punta de la bota una pilota morta dins de l'àrea.

Tot just després, el conjunt madrileny ha respòs amb una jugada molt perillosa. Álvaro s'ha quedat tot sol davant Edgar Badia però el jugador visitant ha disparat al cos del porter roig-i-negre. A mesura que han avançat els minuts, el CF Reus ha tingut moltes imprecisions i l'Alcorcón ha causat major sensació de perill. Al minut 32' el domini visitant s'ha fet efectiu amb el gol del 0-1. César ha centrat una pilota aturada i David Fernández ha rematat de cap dins l'àrea reusenca perforant la porteria de Badia.

Després de rebre el gol, el CF Reus ha continuat tenint molts errors en la circulació de la pilota i només Lekic, al 42', ha espantat l'Alcorcón amb una rematada de cap. Just abans del descans, els madrilenys han gaudit de fins a dos ocasions per ampliar el marcador. A la represa, ha sorgit la reacció roig-i-negra. Els homes d'Aritz López Garai han sortit amb més intensitat i han millorat el joc. Malgrat això, només ha estat un miratge i els reusencs han anat perdent protagonisme.

Al minut 51' Lekic ha gaudit d'una doble oportunitat de gol. El davanter serbi ha rematat de cap i després ha engaltat la pilota però la defensa visitant ha rebutjat l'ocasió. Vítor Silva també ho ha provat un minut mes tard però el seu xut ha sortit per dalt del travesser. L'Alcorcón s'ha trobat còmode amb el guió del partit i ha tingut diverses aproximacions perilloses Al 61' Álvaro Peña s'ha tret de la màniga una rosca que ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria d'Edgar Badia. Deu minuts més tard, el porter roig-i-negre també ha hagut de treballar de valent en una excel·lent jugada personal de Pereira.

En els darrers minuts de partit el CF Reus s'ha bolcat a l'atac buscant el gol de l'empat. Al 85' Edgar Hernández ha gaudit d'una rematada de cap i al 89' l'Alcorcón s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió d'Arrasti. El jugador visitant ha fet una puntada amb els tacs de la bota a Máyor. Ja en el temps d'afegit, els roig-i-negres han començat a centrar pilotes a l'àrea visitant i els roig-i-negres han tret petroli en una d'aquestes jugades. Jesús Olmo ha caçat una pilota morta d'ins l'àrea petita per marcat al minut 93' el gol de l'empat. D'aquesta manera, els reusencs han salvat els mobles en el darrers minuts de partit.

Amb aquest empat, el CF Reus se situa, provisionalment, a la tretzena posició de Segona Divisió amb 26 punts. Els roig-i-negres ja tenen la meitat de la salvació al sarró tot i que acumulen una ratxa negativa on només han sumat 2 punts dels darrers 12 possibles.. El proper partit del conjunt d'Aritz López Garai tindrà lloc el dissabte 13 de gener a les 20:00 hores a l'Estadi Municipal davant del CD Lugo.

La fitxa del partit

CF Reus: Edgar Badia, Miguel Garcia, Olmo, Atiena, Campins, Tito (David Haro 54'), Gus Ledes (Cámara 75'), Juan Domínguez, Vítor Silva, Máyor i Lekic (Edgar Hernández 72')

AD Alcorcón: Casto, Laure, Burgos, Errasti, Toribio, Pereira (Borja D. 81'), Álvaro, Peña (Bellvís 68'), David Fernández, Sangalli (Borja Lázaro 77') i César

Gols: 0-1 David Fernández (32'), 1-1 Olmo (90'+3')

Targetes: pels locals Campins (66'), Lekic (70') i pels visitants Errasti (targeta vermella 89') i Bellvís (90'+1')

Incidències: partit corresponent a la jornada número 21 de Segona Divisió, disputat a l'Estadi Municipal de Reus amb la presència de 1.703 espectadors.