Ensopegada dolorosa a Terrassa

Els roigs-i-negres han vist com els locals, que han començat la jornada en zona de descens, marxava al descans per davant en el marcador (2-0). Un gol d'Ian Martínez ha fet ales al conjunt ganxet, però no ha estat suficient (2-1).

Dolorosa derrota del Reus a Terrassa. Els de Marc Carrasco visitaven el San Cristòbal amb l'objectiu de sumar el cinquè partit consecutiu sense perdre. Una situació que s'ha complicat a la primera part, ja que els locals s'han avançat per partida doble en el marcador. Iván Cabellud primer, i Miguel Martínez després han fet impossible el triomf roig-i-negre (2-0).

Tot i que els locals eren l'equip menys golejador i el més golejat, no ha estat fins a la segona part que el Reus ha tingut més opcions perilloses per marcar. Només Ian Martínez ha pogut perforar la xarxa egarenca al minut 54. Els ganxets han buscat l'empat, però la pilota no ha entrat. A més a més, Xavi Molina ha estat expulsat per doble groga i els roigs-i-negres han estat l'últim quart d'hora de duel amb un home menys.

El Reus-Badalona, per Canal Reus

Amb la derrota, el Reus es manté en la zona de play-off d'ascens, a l'espera del Peralada-Escala d'aquest diumenge a la tarda. La setmana vinent, els ganxets rebran la visita del Badalona. Un partit que es jugarà el diumenge a les 18:00 h a l'Estadi, i que es podrà veure en directe per Canal Reus.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero