Back to top

Èxit de participació a la I Running Night de Cambrils

SILVIA ANDREO

I com a preludi de la gran prova del triatló de Cambrils, aquest dissabte al vespre s’ha celebrat la running night. Una de les curses d’un circuit nacional que fa parada a 5 ciutats i municipis espanyols i que ha aplegat 250 corredors. Ferran de Torres i Mireia Sosa han estat els guanyadors de la primera night running series Cambrils.

Cambrils ha estat la segona parada de la night running series. Per primer cop el municipi ha acollit una cursa d’aquest tipus.

Els 5 Km de distància i la poca dificultat del recorregut han animat a molts corredors. Molts dels participants del Triatló que s’ha fet diumenge han corregut en aquesta cursa nocturna que forma part d’un circuit nacional que passa per 5 ciutats i municipis del país.

250 corredors en total han gaudit d’aquesta cita que en la seva primera edició ha estat un èxit arribant al total d’inscrits. A les 9 de la nit s’ha donat el tret de sortida entre els aplaudiments i els ànims de la gent, alguns eren familiars dels corredors i d’altres visitants que passejaven per Cambrils.

Ferran de Torres, amb un temps de poc més de 16 minuts i Mireia Sosa han estat els guanyadors de la primera night running series Cambrils. Vigo ha estat la primera ciutat on s’ha celebrat aquesta cursa. Al juliol es farà a Terrassa, a l’agost a Vielha i el 3 d’octubre es tancarà el circuit a Peñícola.