Back to top

Èxits de la gimnàstica rítmica reusenca als campionats de Catalunya

L’AE Pare Manyanet, el Club Rítmica La Salle i la secció de rítmica del CN Reus Ploms van participar a la 1a Fase de Copa Catalana a Figueres. Diverses gimnastes s’han classificat pel proper Campionat d’Espanya Base i la Copa d’Espanya.
rítmica reus

Bons resultats per la gimnàstica rímitca de la ciutat. L’Associació Esportiva Pare Manyanet, el Club Rítmica La Salle i la secció de gimnàstica rítmica del CN Reus Ploms han participat en la primera Fase de la Copa Catalana a Figueres.

AE Pare Manyanet

La gimnasta individual Leandra Fonseca va aconseguir una segona posició en aleví, el conjunt benjamí es va proclamar Campió de Catalunya base i el conjunt infantil va aconseguir la quarta posició. Totes elles s’han classificat pel Campionat d’Espanya del proper mes de novembre a Alacant. Per una altra banda, el conjunt infantil absolut es va penjar la medalla d’or i es va classificar per la Copa d’Espanya que tindrà lloc el 26 de novembre A Alacant. L’AE Pare Manyanet també va aconseguir una tercera posició en conjunt infantil IV i una primera posició en conjunt aleví V-VI.

 

Club Rítmica La Salle Reus

Els dos conjunts que van representar el club van permetre classificar-se per la Copa d’Espanya d’Alacant, campionat on assistiran els dos millors equips de cada categoria de Catalunya. El conjunt júnior està format per: Carla de la Cruz, Chiara Marini, Sabrina Gibert, Claudia Iglesias i Emma Climent. Mentre que el conjunt sènior esta compost per Miriam Gibert, Helena Rojas, Berta de la Cruz, Marina González i Anna Genè.

rítmica la salle

Rítmica CN Reus Ploms

La secció de rítmica del club reusenc va participar al campionat amb dos conjunts. El conjunt infantil IV va quedar en primera posició i el conjunt júnior V/VI va quedar en quarta posició.

rítmica ploms