Back to top

Fer esport per Sant Esteve és, per alguns, tota una tradició

Amb l'objectiu de compensar els excessos dels àpats de Nadal, el Club Tenis Monterols prepara diverses activitats físiques. Fa més d'una dècada que l'entitat obre les seves instal•lacions aquest dia festiu, fet que molts usuaris ho agraeixen.
Fer esport per Sant Esteve és, per alguns, tota una tradició

Una classe de cycling, sortides amb BTT i running o una sessió de Body Pump. Exercici per tots els gustos per aquells que volen cremar les calories dels pesats dinars i sopars d'aquestes festes. El Club Tenis Monterols ja fa més d'una dècada que obre les seves instal•lacions el dia de Sant Esteve no només per a la tradicional cursa de crema de torrons sinó també per a tots els que només volen anar al gimnàs o jugar a tenis.

Ainoa Pellicer és instructora de classes dirigides del Club Tenis Monterols i explica que "en aquests dies estem més parats, mengem més i ens sentim més pesats. Fer exercici és una manera d'activar-se i de sentir-se millor i així la gent arrenca més aviat amb la rutina".

En total prop d'una setantena de persones s'apunten any rere any en aquestes activitats, sessions d'uns 50 minuts per a les propostes indoor i prop de 2 hores per als esports d'exterior. Tot plegat en classes preparades per a l'ocasió i amb un aire nadalenc que les fa especials.

Sergi Palacios és coordinador Fitness Club Tenis Monterols i explica que en aquestes classes "fiquem una música per a l'ocasió de diferents èpoques, els 80, 90 fins a l'actualitat. Tot plegat amb l'objectiu de cremar el màxim de calories en uns 50 minuts".

Malgrat que és un dia festiu, molts dels participants fan esport habitualment i agreixen que el club obri les seves instal•lacions en aquesta data assenyalada.
 

Notícies relacionades