Back to top

Ferida després que li caigués el sostre a sobre

Els fets han passat aquest dimarts al carrer Arquitecte Caselles, al barri del Carme de Reus. La dona ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan amb pronòstic menys greu.
Arquitecte Pere Caselles

Part del sostre d'un habitatge del carrer Arquitecte Caselles s'ha esfondrat aquest dimarts. L'incident ha obligat a evacuar una dona en ambulància a l'Hospital Sant Joan amb pronòstic menys greu. No es pateix, en cap cas, per la seva vida. Al succés hi han participat, també, els Bombers de la Generalitat. 

Segons recull el Diari de Tarragona, l'arquitecte municipal hauria decretat que l'edifici no corre perill, més enllà de l'incident d'aquest dimarts. El rotatiu també indica que la dona estava sola al domicili en el moment de l'esfondrament. Es desconeixen els motius de tot plegat. 

El mateix lloc

Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana també s'han personat al lloc dels fets i s'ha tallat el trànsit durant les diverses actuacions. L'esfondrament ha tingut lloc al mateix edifici on el passat mes d'octubre es va trobar una dona lligada a l'interior després de declarar-se un incendi.

Notícies relacionades