Back to top

Fiscalia demana 18 anys de presó per l'acusada de matar una dona al polígon Alba

Els fets van passar el 2018, quan una dona n'hauria assassinat una altra a ganivetades per un deute econòmic. El ministeri fiscal acusa la dona d'un delicte d'assassinat amb traidoria.
Polígon Alba assassinat

Segons avança l'Agència Catalana de Notícies, la fiscalia demana 18 anys de presó per a la dona que hauria matat a ganivetades a una amiga al polígon industrial Alba. Els fets van passar el 2 de juny del 2018 i segons l'escrit del ministeri fiscal, es tractaria d'un delicte d'assassinat amb traïdoria per un mòbil econòmic.

Diu l'escrit que l'acusada havia contret un deute amb l'amiga i després que aquesta insistís perquè se li retornessin els diners, la situació va desencadenar una discussió entre les dues que va acabar amb l'assassinat de la víctima.

Una quinzena de ganivetades

La víctima, tenia 60 anys, i era veïna del Morell. L'acusada en tenia 58, i és veïna de Vila-seca. Les dues eren amigues arran d'una relació comercial i de negocis. Uns mesos abans dels fets, l'acusada li va demanar diners a la víctima i aquesta els reclamava amb freqüència. Segons explica l'ACN, les reclamacions es van intensificar el mes de maig del 2018.

El 2 de juny, aquest dimarts fa exactament dos anys, les dues haurien quedat al polígon Alba. L'acusada hauria pujat al cotxe de la víctima i van circular per la zona fins arribar a una zona apartada. Allà haurien discutit fortament que va acabar amb la mort de la víctima.

A la presó

Després de les investigacions pertinents, els Mossos d'Esquadra van detenir l'acusada a la qual el jutjat d'instrucció número 4 de Reus va enviar a la presó provisional comunicada i sense fiança. El ministeri fiscal demana 18 anys de presó i la prohibició d'acostar-se al municipi del Morell durant els propers 22 anys. A més reclama una indemnització de 75.000 euros per a la germana de la víctima.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades