Back to top

El folk de El Pony Pisador omple el Casal Despertaferro

El grup de folk barceloní El Pony Pisador ha presentat aquest dissabte el seu primer disc, 'Matricular una galera'. Era la primera vegada que actuaven en terres tarragonines i el Casal Despertaferro s'ha omplert de gom a gom
El Pony Pisador al casal despertaferro

Són cinc joves de les comarques de Barcelona i es defineixen com "un grup de folk en el sentit més ampli de la paraula o de la forma menys ortodoxa".

Aquest dissabte a la tarda han presentat el seu primer disc 'Matricular una galera' al Casal Despertaferro. El local s'ha quedat petit davant d'una gran assistència de públic, a qui li ha faltat espai per ballar al ritme del folk.

el banjo és un instrument típic del folk

És la primera vegada que El Pony Pisador fa un concert en terres tarragonines, i en aquest sentit, reconeixen que "era inevitable passar per Reus". 

Segueix l'aTOUR 2020 

El projecte d'aquests cinc joves de Barcelona, Vallvidrera i Premià de Mar va néixer fa cinc anys, units per la passió per aquesta música d'origen anglès. El grup acabarà aquest febrer carregat de cites musicals: un concert el dia 22 a Solsona i tres concerts l'últim cap de setmana a Cerdanyola (27) i Sant Cugat (28) del Vallès i Sant Boi de Llobregat (29). 

Gira El Pony Pisador

canalreus a telegram