Back to top

Fran Carbia fitxa pel Dinamo de Tbilisi

L'exjugador del CF Reus firmarà per a una temporada amb l'equip georgià.
L'exjugador roig-i-negre, Fran Carbia, ja tindria un nou equip. Segons ha publicat el mitjà reusdigital, es tractaria del Dinamo de Tbilisi de la primera divisió georgiana. Un club amb el qual Carbia disputaria la fase prèvia de l'Europa League. Una decisió que el jugador tarragoní hauria pres després que la setmana passada poses punt i final a la seva trajectòria amb el CF Reus Deportiu, com a conseqüència dels impagaments dels sous. Així doncs, i després de 5 temporades vestint la samarreta roig-i-negra,

FOTOGRAFIA: LALIGA

L'exjugador roig-i-negre, Fran Carbia, ja tindria un nou equip. Segons ha publicat el mitjà reusdigital, es tractaria del Dinamo de Tbilisi de la primera divisió georgiana. Un club amb el qual Carbia disputaria la fase prèvia de l'Europa League. Una decisió que el jugador tarragoní hauria pres després que la setmana passada poses punt final a la seva trajectòria amb el CF Reus Deportiu, com a conseqüència dels impagaments dels sous.

Així doncs, i després de 5 temporades vestint la samarreta roig-i-negra, Carbia viatjarà aquest dimecres a la ciutat de Tbilisi i s'incorporarà pròximament als entrenaments de pretemporada.