Back to top

El futur de mitja plantilla del CF Reus, en l'aire

Bona part dels futbolistes del primer equip acaben contracte aquest estiu. Jugadors com Edgar Badia o Jesús Olmo van renovar amb el club roig-i-negre ara fa unes setmanes.
contractes reus

El Club de Futbol Reus Deportiu es troba a l'equador de la temporada 2017/2018 i la direcció esportiva ja treballa de valent de cara per planificar el proper curs. A hores d'ara, fins a 12 jugadors de l'actual plantilla roig-i-negra acaben contracte el mes de juny i, des d'aquest mes de gener, ja poden comprometre's amb altres clubs.

D'aquest gruix de futbolistes, nou acaben contracte i hauran de negociar una nova vinculació amb el club. Aquests són: Santamaría, Atienza, Miguel, Campins, Menéndez, Miramón, Vítor, Máyor, Lekic i Yoda. La direcció esportiva haurà de lligar la continuïtat de peces clau com Atienza, Miramón, Vítor o Máyor. Així doncs, s'entén que la prioritat de la direcció esportiva, amb Sergi Parés al capdavant, serà la de renovar aquests jugadors.

Per una altra banda, tres futbolistes roig-i-negres també acaben contracte a l'estiu però disposen de clàusules de renovació automàtica. Edgar Hernández i Tito renovarien automàticament en el cas de complir un nombre determinat de partits. En el cas de David Haro, l'extrem ampliaria la seva vinculació amb el club en cas de pujar a Primera Divisió.

 

El cas dels cedits

Borja Fernández i Juan Cámara també finalitzen contracte a l'estiu però es tracta de dos jugadors cedits. Per tant, a finals de temporada el migcampista gallec tornarà al Celta de Vigo i l'extrem de Jaén al FC Barcelona.

Jugadors lligats

La direcció esportiva del CF Reus té assegurada la continuïtat de deu futbolistes. Els que tenen un contracte més llarg són els portuguesos Guzzo i Gus Ledes que tenen contracte fins al 2021 i 2022 respectivament. Pablo Íñiguez, Ricardo Vaz, Fran Carbia, Juan Domínguez i Carbonell estaran vinculats fins al 2020. Per acabar, Santamaría, Querol, Olmo i Edgar Badia tenen contracte fins l'estiu del 2019. Aquests dos últims futbolistes han estat els darrers en renovar

Mercat de fitxatges d'hivern

El proper 31 de gener es tanca la finestra hivernal de fitxatges i fins llavors els clubs tenen temps per incorporar nous futbolistes als seus equips. El Reus, tal com va explicar Aritz López Garai ara fa uns dies, té una fitxa lliure i està a l'expectativa del que pugui passar al mercat: "No tenim constància que vulgui marxar ningú. Si que es veritat que estem atents al mercat perquè tenim una fitxa lliure i sempre que tinguem una oportunitat que pugui millorar i ajudar-nos a la segona volta estarem atents".