Back to top

Gairebé dos-cents avis i àvies tornen a clamar per la llibertat

Tres mesos després d'aturar les protestes a causa de la COVID-19, el col•lectiu reprèn l'activitat aquest dilluns amb les mesures de seguretat pertinents.
Els Avis i Àvies de Reus per la Llibertat han tornat a la plaça del Mercadal

Els Avis i Àvies de Reus per la Llibertat han tornat aquest matí a la plaça del Mercadal per reprendre la seva protesta després de més de 90 dies.

Han estat 192 persones les que han participat en una mobilització que no tornarà a ser, de moment, com la coneixíem, ja que el col·lectiu no farà tombs a la plaça, sinó que romandrà quiet respectant la distància de seguretat pertinent, amb mascareta i amb una bona higiene de mans.

A dos quarts de dotze del matí s'ha iniciat l'acte, on s'ha fet un minut de silenci en rècord a les víctimes de la COVID-19 i s'ha cantat els Segadors, l'himne habitual. A més, s'ha volgut reconèixer a la membre que ha coordinat les trobades virtuals durant i recordar un dels avis que ha perdut la vida al llarg d'aquests dies de confinament.

Els Avis i Àvies de Reus per la Llibertat es reuniran des d'aquest dilluns, i cada dia, a partir de dos quarts de dotze del migdia per tal que els majors de setanta anys puguin acudir als actes respectant les franges horàries.

canalreus a telegram

Notícies relacionades