Back to top

Garai: "El Lorca és un rival molt perillós"

El CF Reus Deportiu visita aquest dissabte a les 18:00 hores el camp del Lorca. Els roig-i-negres s'enfronten a un dels rivals recent ascendits de la categoria. El conjunt murcià encara no coneix la derrota al seu estadi.
lorca reus

Després de la primera victòria de la temporada, el Club de Futbol Reus Deportiu vol encadenar una dinàmica positiva en aquest inici de la lliga. Els roig-i-negres visiten demà a les 18:00 hores de la tarda el camp del Lorca, un dels equips recent ascendits de la categoria. "És un rival molt perillós. A banda de que ha començat molt bé la lliga l'any passat va aconseguir ascendir", ha explicat Aritz López Garai, entrenador del CF Reus, en la prèvia del partit. El tècnic roig-i-negre ha afegit: "És un equip que entre cometes es pot dir que és un tapat i al final t'equivoques si la teva mentalitat és pensar que és un equip d'una altra categoria".

El conjunt roig-i-negre es vol treure l'espina del darrer desplaçament, on va perdre 3-0 al camp de l'Oviedo. En aquestes primeres quatre jornades on hi han hagut 12 punts en joc, el Reus n'ha sumat 5 mentre que el Lorca 4, tots a casa. Per aquest partit, els reusencs tornaran a defensar la porteria amb Roberto Santamaría ja que Edgar Badia continua lesionat del maluc.

Per una altra banda, Guzzo i Vítor continuen recuperant-se de les seves lesions mentre que Lekic encara està duent a terme la seva posada a punt. Querol amb una lesió a la mà també caurà de la convocatòria. Les bones notícies respecte els darrers partits: la recuperació d'homes com Atienza, Carbonell i Miguel García.

Paraules clau: