Back to top

Gemma Gasulla, nova secretària territorial de PIMEC Tarragona

Encara el nou repte amb “voluntat i il·lusió” i amb l’objectiu “de fer créixer el territori i de donar-li la visibilitat que es mereix”
noticies

Gemma Gasulla ha estat escollida com a nova secretària territorial de PIMEC Tarragona. És llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili; màster en Finances Corporatives i Estratègia per EADA Business School, i també té formació en desenvolupament d’habilitats directives i de talent.

Es va iniciar en el món empresarial l’any 2006, quan va entrar a treballar a Nestlé com a cost controller, i més endavant va exercir de finance controller a SCA Hygiene Products (actualment Essity).

En els últims 10 anys, Gemma Gasulla ha treballat en la seva pròpia consultoria, especialitzada en estratègia i talent de grans empreses i pimes.

Projecte Més Dona

A més a més, fa sis anys va crear el projecte Més Dona, que pretén potenciar el desenvolupament personal i professional de les dones i fomentar les habilitats i les competències femenines en l’entorn laboral.

Gemma Gasulla encara el nou repte amb “voluntat i il·lusió” i es planteja l’objectiu d’“anar sempre de la mà de les comissions, els equips i, per descomptat, els socis, les empreses i els autònoms de PIMEC Tarragona”.

Notícies relacionades