Back to top

El Gimnàs Koryo, en el camí del Mundial de Taekwondo

Quatre alumnes del Gimnàs Koryo participen durant aquests mesos en el màxim de competicions puntuables possibles amb l'objectiu de complir aquest somni. Entre tots, ja han aconseguit catorze medalles.
Els alumnes del Gimnàs Koryo

El Gimnàs Koryo vol viatjar al mes de maig a Dinamarca on enguany se celebra el Campionat del Món de Poomsae 2020, la segona competició més rellevant en la disciplina del taekwondo per darrere de les Olimpíades.

Accedir a participar en aquest esdeveniment però, és un repte molt difícil. Per fer-ho, els esportistes han d'haver sumat una sèrie de punts que s'obtenen de fer un bon paper en diferents campionats o opens.

De moment, els alumnes de Diego Torres ja han mostrat les seves habilitats en tres d'ells; l'Open de Madrid, el Campionat de Catalunya Absolut de Poomsae i el Campionat Individual d'Espanya. Entre tots, han sumat catorze medalles; nou ors, una plata i quatre bronzes.

Hugo Torres i Yailin Ruiz

Hugo Torres i Yailin Ruiz
Hugo Torres i Yailin Ruiz

Hugo Torres i Yailin Ruiz són els taekwondistes de referència al Gimnàs Koryo. Torres competeix en categoria individual júnior, i Ruiz l'acompanya en la modalitat de parelles. Entre els dos, han sumat cinc medalles d'or, i una de bronze que s'ha endut l'Hugo en el Campionat d'Espanya de Poomsae 2020. Si ho fa, no serà el primer cop que aquest jove arribarà al Mundial, sí que ho serà però per la Yailin.

Izan Martínez i Isabel Busquets

Izan Martínez i Isabel Busquets
Izan Martínez i Isabel Busquets

Izan Martínez i Isabel Busquets en canvi són les futures promeses. Tenen dotze anys, i en la primera temporada que competeixen, ja són els millors cadets de Catalunya tant, en la modalitat individual com en la de parelles.

Els joves participaran en tres competicions més abans de la gran cita: l'Open Ciutat de Ribeira, l'Open de Màlaga i el Campionat d'Espanya per parelles i trios.

Notícies relacionades