Golejada contra l'Igualada

El Reus s'agrada davant de la seva afició i aconsegueix la primera golejada àmplia de la temporada. Sergi Aragonès i Maxi Oruste amb un doblet cadascun han estat els màxims golejadors reusencs.

Primera part molt efectiva del Reus, que ha aprofitat a la perfecció les oportunitats. Tot i que l’Igualada ha avisat en alguna ocasió, destacant una directa que Nil Viña ha aturat a Roger Bars, els gols han estat roigs-i-negres. Maxi Oruste des del punt de penal, Diego Rojas en l’últim segon d’una possessió i Sergi Aragonès en una gran acció individual han encarrilat l’enfrontament abans del descans (3-0).

Sentència a la represa

Només començar la segona part, el capità Joan Salvat ha fet el quart (4-0), i posteriorment, ell mateix ha assistit Oruste pel cinquè (5-0). Amb la desena del Reus, Gerard Riba ha superat Viña des de la directa (5-1). Els de Jordi Garcia no han abaixat la intensitat, i Martí Casas i Sergi Aragonès han ampliat les distàncies en el marcador (7-1). Triomf que serveix perquè els ganxets agafin més confiança de cara a la porteria. Amb la victòria, el Reus és sisè amb 29 punts, a tres del Liceo, tercer.